Vacatures voor Team Smolenaers

Wij zoeken die ervaren en getalenteerde specialistische collegae, die ons creatieve team van metaalbewerkers komen versterken.

VACATURE 1
GEZOCHT: SAMENSTELLER/LASSER

Als fulltime samensteller/lasser in ons team stel je zelfstandig plaatwerk delen samen uit de door je collega’s geleverde onderdelen. Je pakt zelfstandig de voorbewerking op je. Je last en finisht RVS, staal en aluminium plaatwerk. Je doet dit volgens tekening en verricht de afwerking van de las.  Je werkt aan de hand van lastekeningen, stuklijsten en mondelinge instructies. Jij bent die vakman die zich samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat en zorgt daar dan ook voor.

De vakman/-vrouw die wij zoeken:

 • heeft minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring als samensteller van plaatwerk,  Tig en Mig-Mag 
 • heeft technisch en ruimtelijk inzicht & leest met gemak technische tekeningen
 • heeft een ruime algemene kennis van machines, gereedschappen en materialen
 • heeft de juiste ervaring om veilig te kunnen werken met hijs -en transportmiddelen
 • een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn
 • een positieve instelling, oplossingsgerichte werkhouding kortom een teamplayer
 • is nauwkeurig, zorgvuldig, flexibel

VACATURE 2
GEZOCHT: Allround plaatwerker

Jij zoekt een uitdaging waarbij je op diverse plekken binnen Smolenaers je handen kan laten werken. Ondersteuning bij diverse processen waar op dat moment hulp nodig is. Daarnaast zal het nodig zijn om het verpakken van het product voor intern of extern transport. Je zult je bezig houden met het bewerken van plaatmateriaal van diverse soorten en maten.

De vakman/-vrouw die wij zoeken:

 • heeft een technische LBO/MBO opleiding
 • een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn /is gefocust op kwaliteit
 • een positieve & energieke instelling, oplossingsgerichte werkhouding kortom een teamplayer
 • is nauwkeurig, zorgvuldig, flexibel
 • kan snel schakelen en heeft zelf inzicht in de taken die gevraagd worden.
 • heeft oog voor detail en houdt daarbij de planning nauwkeurig in het oog

Wie zijn wij?
Smolenaers Constructie en Plaatwerk staat bekend als de kleermaker onder de staalbewerkers. We hebben ruim 40 jaar ervaring in het produceren en bewerken van plaatwerk constructies. Wij leveren maatwerk en juist dat maakt ons vak zo mooi. Met ons gespecialiseerde en kwalificeerde team van Kanters, Zetters, Walsers, Laser Operators en Lassers leveren wij de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen streven naar perfectie en hebben dan ook een modern machinepark tot hun beschikking. Zo werken wij momenteel aan het welbekende project Ocean CleanUp en mochten wij een bijzondere bijdrage leveren aan de herinrichting van het Centre Ceramique in Maastricht door Kloosterboer Decor. Klanten komen bij ons voor machineonderdelen, aluminiumprofielen, winkelinrichtingen, buisconstructies, betonmallen of speciale toepassingen voor artistieke of amusementsdoeleinden.

Wij worden gelukkig van echte vakidioten met hart voor hun werk en hart voor de zaak. Met een eigen kritische blik op het werk en met een creatief hoofd. Aanpakkers. Die enthousiaste aanvulling op ons team, met een fijne dosis humor.

 

Wat bieden wij?
Natuurlijk bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met als basis CAO Metaal & Techniek (klein metaal). Je gaat aan de slag in een professioneel en gedreven team. Veel variatie en afwisseling is meer regel dan uitzondering. We hebben samen een fijne en ongedwongen sfeer, wel zijn we allemaal vakidioten die er vol gas tegenaan gaan en tot in de perfectie werken. We willen graag dat ook jij als ervaren vakman, jezelf verder kunt ontwikkelen, daar is dan ook ruimte voor. Jouw creatieve en specialistische blik wordt zeer gewaardeerd. Kom maar op met jouw kennis!

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij er net als wij, zin in om onder de vlag van Smolenaers de meest bijzondere projecten te realiseren? Bel of mail dan met Leon Vink 06-19673386 – vacatures@smolenaers.nl

Kijk voor meer van onze mooie projecten

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven