Over ons

Al meer dan 40 jaar produceert en bewerkt Smolenaers plaatwerkconstructies. We staan graag voor een uitdaging en vertalen uw ideeën naar een perfect eindresultaat.

Projecten

We zijn trots op alle uitdagende projecten die wij mogen verzorgen in bijvoorbeeld de industrie, utiliteitsbouw, culturele sector en vele andere sectoren.

Vensters op het verleden

Van alle markten thuis

We hebben een groot scala aan mogelijkheden. Samen zijn we sterk in advies, ontwerp en de productie van plaatwerkconstructies zoals aluminiumprofielen, winkelinrichtingen, buisconstructies, betonmallen of specifieke toepassingen voor artistieke of amusementsdoeleinden.

In ons moderne machinepark helpen onze gespecialiseerde medewerkers uw wensen en ideeën te vertalen naar hoogwaardige producten.

Investeren in kwaliteit

We staan garant voor al uw constructie- en plaatwerk op maat en naar uw behoefte. Dit doen we al meer dan 40 jaar en wij kennen de sector door en door. We zijn een hechte groep specialisten en streven continu naar verbetering en optimalisatie van onze dienstverlening. Door voortdurend te blijven investeren in onze vakmensen, automatisering en ons machinepark kunnen we een uitmuntende kwaliteit van onze producten garanderen.

Onze medewerkers zijn kundig, inventief en creatief. We hechten veel waarde aan opleiding en bijscholing van onze medewerkers zodat ze altijd bekend zijn met de laatste technieken en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

We stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten. Om daaraan te kunnen voldoen is ons machinepark grotendeels CNC gestuurd. Verder hebben we onlangs in een fiberlasermachine geïnvesteerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om samen met onze platenwalsen producten te leveren met nog meer details.

Dit vinden onze relaties van Smolenaers

Lampion

Als kunstenaar kom ik sinds 2005 bij Smolenaers Constructies. Door de geweldige kennis, ervaring en geoutilleerdheid van dit metaalbedrijf, heeft de digitalisering van ontwerp en uitvoering van mijn beelden, mijn artistieke mogelijkheden enorm verruimd. 

Tussen de medewerkers op kantoor, de uitvoerende collegae in de fabriek en mezelf is een heerlijk chemie ontstaan. Het motto “Geit neet besteit neet” voedt ons aller enthousiasme. 

Désirée Tonnaer, Maastricht
gekon

Ik ben zeer tevreden van de manier van werken, duidelijke en snelle communicatie. Het afgeleverde werk is van zeer goede kwaliteit. Netjes verpakt op een deftige pallet, alle onderdelen zijn voorzien van een label. Ook het leveren verloopt vlot.

Mocht er dan toch eens iets fout lopen, wordt het snel hersteld. Offertes zijn duidelijk, goed omschreven wat er wel en niet inbegrepen zit. Als het dringend is, kan er ook wel het één en ander geregeld worden. Ik bel, mail veel met Broer Engelen, dit loopt perfect. Hij is iemand die van aanpakken weet, en ook goed weet waar hij mee bezig is. Ga zo door, dan zijn jullie nog niet van ons af.

Gert Oostvogels, GeKon BVBA
Smolenaers-MCB-CortenA (4)

Smolenaers is voor MCB niet zomaar een klant: het bedrijf is al meer dan 40 jaar een heuse ambassadeur.

Smolenaers heeft een team met echte vakmensen die de meest mooie en hoogwaardige producten kunnen maken. We zijn dan ook erg vereerd dat hun werk te bewonderen is in onze speciale klantruimte en we telkens weer mogen genieten van het vakmanschap van deze club.

Bovendien wil Smolenaers vooruit, continu verbeteren en optimaliseren. Iets wat naadloos aansluit bij de kernwaarden van MCB: Met elkaar, Continu beter, Betrouwbaar en Slim. Een mooi uitgangspunt voor onze samenwerking.

We zijn ook niet enkel klant & leverancier, we zijn echt partners. We maken elkaar beter en daar zijn we als MCB trots op.

Stef van der Heijden, MCB nederland BV
van den boom schoenen2.png

Smolenaers Constructie & Plaatwerk heeft diverse malen opdrachten voor ons verzorgd.

Een prettige samenwerking waarin men deskundig meedenkt om onze wens zo goed mogelijk in te vullen.

Ook de ‘kleine’ opdrachten werden gewaardeerd. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit.

Daarnaast voel je als klant ook de betrokkenheid van de heren Smolenaers en hun medewerkers, top!

Anneke van den Boom

van den Boom Schoenen
logo vierkant

Voor speciaal plaatwerk moet je bij Smolenaers zijn! De prettige manier van communiceren, met begrip voor wederzijdse standpunten, resulteert tot een goede samenwerking. Ze beheersen veel kennis m.b.t. de uitvoering, denken mee over technische oplossingen en optimalisaties binnen de projectkaders. Ontwikkeling en innovatie zien wij ook terug in o.a. het gespecialiseerd laserwerk. Samen bouwen aan de toekomst met onze duurzame partner; Smolenaers!

Mertens bouwbedrijf bv
IMG-1229

Wat is hij prachtig geworden de ‘Wafer’. Hij is goed aangekomen en op de foto kun je zien hoe mooi hij daar uitkomt tussen de bomen. En dan te bedenken dat hij alleen nog maar mooier wordt wanneer hij de ‘typische cortenstaalkleur’ krijgt. Nu nog wat laatste werkzaamheden eromheen en dan kunnen we hem volgende week met de familie officieel gaan onthullen. Dat zal een bijzonder moment worden.

Ik ben ontzettend blij met het meer dan bijzondere resultaat. Grote dank nogmaals voor, niet alleen jullie vakwerk, maar ook voor het prettige overleg bij de ontvangsten en de samenwerking met alle betrokkenen bij jullie.

Het was leuk om gisteren, met mijn broer Fred bij een kop koffie, nog even het boek te bekijken waarin vele kunstwerken en bijzondere projecten staan die door jullie uitgevoerd zijn in de loop der jaren. Heel indrukwekkend!

Ook mooi om er plots een aantal van te herkennen. Werken waar ik nu natuurlijk met een nog heel ander oog naar ga kijken. Een pracht bedrijf zijn jullie! Dus nogmaals grote dank aan iedereen bij jullie die eraan meewerkte. 

Natuurlijk sturen we nog even foto’s wanneer de Wafer hij ‘op kleur’ is. 

Hartelijke groet, José Cruijsberg 

José Cruijsberg
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven