Vacatures

Smolenaers heeft een hecht team vol met echte vakmensen. Wij leveren maatwerk en juist dat maakt ons vak zo mooi. Met ons gespecialiseerde en gekwalificeerde team van Kanters, Zetters, Walsers, Laser Operators en Lassers en ons creatief technisch Bedrijfsbureau leveren wij de hoogste kwaliteit. Zie jij het wel zitten om onderdeel te zijn van dit dreamteam?

Smolenaers Constructie en Plaatwerk staat bekend als de kleermaker onder de staalbewerkers. We hebben ruim 40 jaar ervaring in het produceren en bewerken van plaatwerk constructies. Wij leveren maatwerk en juist dat maakt ons vak zo mooi. Onze vakmensen streven naar perfectie en hebben dan ook een modern machinepark tot hun beschikking. Zo werkten wij bijvoorbeeld aan het welbekende project Ocean CleanUp. Mochten wij een bijzondere bijdrage leveren aan de herinrichting van het Centre Ceramique in Maastricht door Kloosterboer Decor en maakten we een toegangspoort voor Paleis het Loo.

Smolenaers helpt mensen vooruit met unieke (plaatwerk) oplossingen. Kan niet bestaat niet is een veel gehoorde uitspraak binnen team Smolenaers. Wij gaan door totdat het gelukt is omdat wij geloven in de expertise en creativiteit van onze medewerkers. En ja, die komen altijd tot een oplossing! 

Klanten komen bij ons voor machineonderdelen, aluminiumprofielen, winkelinrichtingen, buisconstructies, betonmallen of speciale toepassingen voor artistieke of amusementsdoeleinden.

Samensteller

Als fulltime samensteller in ons team stel je zelfstandig plaatwerk delen samen uit de door je collega’s geleverde onderdelen. 

 • Je pakt zelfstandig de voorbewerking op je. 
 • Last en finisht RVS, staal en aluminium plaatwerk. 
 • Dit doe je volgens tekening en verricht de afwerking van de las.  
 • Je werkt stuklijsten uit aan de hand van lastekeningen en mondelinge instructies. 
IMG_2887
Smolenaers-foto-walsen 2017 (12)

Wat breng jij mee?

 • Technisch en ruimtelijk inzicht en goed kunnen lezen van technische tekeningen.
 • Minimaal 5 jaar recente werkervaring heeft als samensteller van plaatwerk,  Tig en Mig-Mag.
 • Je beschikt over goede materialen kennis.
 • Ruime algemene kennis van machines en gereedschappen.
 • Ervaring om veilig te kunnen werken met hijs -en transportmiddelen.
 • Een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn.
 • Afspraak is afspraak is ook jouw motto!
 • Een positieve instelling, oplossingsgerichte werkhouding kortom een teamplayer.

Wij bieden een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met als basis CAO Metaal & Techniek (klein metaal). Verder staan wij bekend om onze persoonlijke specialismes en het bedenken van innovatieve oplossingen. Veel variatie en afwisseling in het werk is meer regel dan uitzondering. Je gaat dan ook aan de slag in een professioneel en gedreven team. We realiseren producten snel en met hoge service en kwaliteit. Er heerst een fijne en ongedwongen sfeer. Opgelet! We zijn allemaal vakidioten die er vol gas tegenaan gaan en tot in de perfectie werken. We willen graag dat ook jij als ervaren vakman, jezelf verder kunt ontwikkelen, daar is dan ook ruimte voor. Jouw creatieve en specialistische blik wordt zeer gewaardeerd. Kom maar op met jouw kennis!

Wat bieden wij?

Interesse?

Bel of mail
T 06-19673386 (Leon Vink) of 0495 - 460 400
M vacatures@smolenaers.nl

Open sollicitatie

Ben jij een echte 'vakidiooit' en herken je jezelf helemaal in de specialisten van Smolenaers? Dan mag je ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je CV en Motivatie dan naar vacturen@smolenaers.nl of bel met Leon Vink voor meer informatie of een korte toelichting. T 06-19673386 (Leon Vink).

Stage lopen

Volg jij een studie in de metaal en wil jij meekijken en leren van onze vakmensen? Ben je een leergierige en enthousiaste student? Een echte aanpakker? Neem dan contact met ons op en wie weet hebben we nu of in de toekomst een plek waar jij naar het volgende level kunt ontwikkelen. Bel of mail met Leon Vink M vacatures@smolenaers.nl | T 06-19673386 (Leon Vink).

Interesse?

Herken jij jezelf in een van onze vacatures en heb jij er net als wij, zin in om onder de vlag van Smolenaers de meest bijzondere projecten te realiseren? Bel of mail gerust met je vragen over de vacature. Ook mag je al direct CV en motivatie sturen. Leon Vink zal altijd contact opnemen.

T 06-19673386 (Leon Vink) of algemeen 0495 - 460 400

M vacatures@smolenaers.nl

Kijk voor meer van onze mooie projecten op onze website: www.smolenaers.nl

Speciaal zetwerk
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven