Vacatures

Smolenaers heeft een hecht team vol met echte vakmensen. Wij leveren maatwerk en juist dat maakt ons vak zo mooi. Met ons gespecialiseerde en gekwalificeerde team van Kanters, Zetters, Walsers, Laser Operators en Lassers en een creatief technisch Bedrijfsbureau leveren wij de hoogste kwaliteit. Zie jij het wel zitten om onderdeel te zijn van dit dreamteam?

VACATURE SALESMANAGER

‘Kan niet, bestaat niet', dat is het motto waar Smolenaers Constructie en Plaatwerk bekend om staat. We hebben een gedreven team vol vakspecialisten die geen uitdaging uit de weg gaan en de wereld van metaal van binnen en van buiten kennen. Wij zoeken een technisch creatieve,  commercieel gedreven collega die de handen uit de mouwen wil steken als onze nieuwe salesmanager. Nieuwe opdrachten binnenhalen daar wordt jij blij van. Jij bent technisch gezien een fijne sparring partner voor onze klanten die voor de meest bijzondere opdrachten aan Smolenaers denken.

Team-Smolenaers-2022 (4)

Maak het verschil als salesmanager

 • Als salesmanager bij Smolenaers ben jij de spil in onze sales inzet. Van het voorbereiden, uitbrengen en opvolgen van offertes tot het coördineren en optimaliseren van onze salesprocessen. Jij wil met onze potentiële klanten aan tafel, wetende dat we met ons team de beste oplossingen kunnen bieden. Jij pikt al snel het Smolenaers DNA op en draagt echt onze missie uit: ‘kan niet, bestaat niet’!

  Je hebt een cruciale rol in ons relatiemanagement. We hebben veel trouwe klanten waarmee je regelmatig contact hebt. Maar ook nieuwe klanten, groot en klein staan direct op jouw vizier. Ook ga jij je focussen op new business. Onze workload en omzet laten groeien daar zit jouw drive. Je schuift zowel moeiteloos aan tafel met kunstenaars met hemelbestormende plannen als met klanten met gespecificeerde technische uitdagingen. Jij denkt in termen van ‘kan niet, bestaat niet’, met de zekerheid van de kennis en het vakmanschap van jouw collega’s op de werkvloer op zak.

  Kortom, jij bent gefocust op:

  • Relatiemanagement
  • Adviseren van onze klanten op technisch gebied
  • Genereren van nieuwe business

Wie ben jij?

Je bent initiatiefrijk en ondernemend en vind het te gek om het onderste uit de kan te halen. Je bent gedreven, resultaatgericht en zeker ook open minded. Je denkt out-of-the-box en wil nieuwe markten aan boren. Ondersteund door het team haal jij mooie opdrachten binnen, waar onze vakspecialisten door uitgedaagd worden.

Je bent een teamplayer en motiveert en inspireert jouw collega’s met jouw drive, kennis en ervaring. Met de juiste mix van elkaars kennis, kunde en specialismen veroveren we als team de markt. Commercieel denken zit in jouw bloed, en minstens net zo belangrijk je bent een technische creatieveling en volwaardige sparring partner voor onze klanten. Je draait je hand niet om voor een technische uitdaging. Heb jij het antwoord niet paraat dan vind je het samen met het team. Onze klanten vertrouwen daarop.

Smolenaers Constructie en Plaatwerk zichtbaar maken is een van jouw doelen. Je denkt mee in onze marketing communicatie. Ook niet onbelangrijk: afspraak is afspraak is ook jouw motto!

Functiecriteria:

Minimaal hbo werk-en denkniveau
Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
Kennis van Duits en Engels is meegenomen
Technisch inzicht is een must
Je bent een creatieve denker
Je bent communicatief sterk
Je bent gedreven en resultaatgericht
Jij weet je collega’s te motiveren met jouw enthousiasme

Jouw werkgebied

Smolenaers is gevestigd in Nederweert, Limburg. We zijn trots onderdeel van de Limburgse maak industrie. De producten die we maken gaan de wereld over. Wij werken van Antarctica tot Zweden en Nederweert. En van de food industrie tot de wereld van de kunsten en je vind ons regelmatig op de bouw. Jij neemt het initiatief om steeds vaker op klantbezoek te gaan. En neemt daarbij regelmatig je collega’s mee.

Werken bij Smolenaers

Smolenaers Constructie en Plaatwerk staat bekend als de kleermaker onder de staalbewerkers. We hebben 45 jaar ervaring in het produceren en bewerken van plaatwerk constructies. Smolenaers helpt mensen vooruit met unieke (plaatwerk) oplossingen. ‘Kan niet, bestaat niet’ is een veel gehoorde uitspraak binnen team Smolenaers. Wij gaan door totdat het gelukt is omdat wij geloven in de expertise en creativiteit van onze medewerkers. En ja, die komen altijd tot een oplossing!

Wij leveren maatwerk en dat maakt ons vak zo mooi. Zo mochten wij een bijzondere bijdrage leveren aan de herinrichting van het Centre Ceramique in Maastricht door Kloosterboer Decor en maakten we een toegangspoort voor Paleis het Loo. Onze vakmensen streven naar perfectie en hebben dan ook een modern machinepark tot hun beschikking.

Als salesmanager bij Smolenaers kun jij rekenen op een competitief salaris. Ook bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met als basis CAO Metaal & Techniek (klein metaal).

Interesse?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en herken jij je helemaal in de door ons omschreven ideale nieuwe collega? Reageer dan snel. Bel direct met Leon Vink (directeur). Na ons telefoontje ontvangen we natuurlijk graag een up-to-date cv en motivatiebrief. Heb je vragen, bel met Leon via telefoonnummer 06-19673386 of 0475-460400 of mail vacature@smolenaers.nl

We hopen je snel te spreken.

Team-Smolenaers-2022 (6)
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven