Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

028 Smolenaers Constructie 3I8A5673
Nagels-Smolenaers
028 Smolenaers Constructie 3I8A5673
TIM VAN OMMEN - LASSER

Tim staat niet graag in de spotlights maar we zetten hem er toch maar even in. Hij is namelijk een zeer gewaardeerd teamlid. Tim is al jaren onderdeel van Team Smolenaers en weet precies wat er nodig is om samen goed werk neer te zetten. Hij neemt nieuwe medewerkers dan ook graag onder zijn hoede. Hij is super enthousiast over zijn collega's: “We gaan met plezier naar het werk, kijken goed om ons heen en durven te leren. Ik gooi nieuwe collega’s graag in het diepe, sommige dingen moet je gewoon zelf uitvinden. Veel worstelen is goed, daar leer je samen van. Ik hou wel van die mindset van Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” 

Doet hij het weer he, die Tim: de aandacht van hemzelf afleiden. Terug naar Tim. Dit is die vakman, die geen off-day kent. Die er nooit met de pet naar gooit en die altijd een oplossing vind. “Voor mij wordt het werk leuk als er een uitdaging is. Hoe moeilijker, hoe beter! Ik heb niet altijd de oplossing paraat maar ga wel graag op zoek. En vind ik hem zelf niet, dan overleg ik het met mijn collega’s. Samen komen we er altijd uit. Echt goed werk neerzetten, doe je samen, met het hele team. Zowel met mijn collega lassers als ook de mannen van de andere afdelingen in de werkplaats en natuurlijk met de mannen van kantoor die ons werk voorbereiden.”

Tim beschrijft zichzelf als een slimme werker, geen snelle werker. “Ik vind bijvoorbeeld een super nette werkplek essentieel en deel mijn ruimte strategisch in. Dan heb ik alle tijd om rustig met mijn werk bezig te zijn en leidt de omgeving mij niet af. En dan begin ik gewoon, meestal komt het goed. En anders heb ik er veel van geleerd.”

Tim werkte aan een wokkel chute voor VDL Systems. Een glijbaan voor frites. “Dat was eigenlijk niet te maken. In deze chute zit een dubbel gekromde plaat, die de basis vormt van dit product. Dit is conventioneel niet te maken, dus er werd naar onconventionele methodes gegrepen. Door het maken van een “gezette variant” werd de uitslag benaderd. Deze gezette variant werd als mal gebruikt om, door middel van walsen, een gladde uitvoering te benaderen.

De wanden van de glijbaan werden ter versteviging met overmaat gemaakt.  Nadat de chute compleet in elkaar stond konden deze verwijderd worden. “Het was echt een uitdaging voor ons team. Er was goed overleg tussen de verschillende afdelingen. Iedereen was betrokken en dacht mee. Van de zetters, tot de walsers, de lassers en de werkvoorbereiders. Met de expertise en ruimte voor creativiteit van allemaal, is het gelukt en hadden we een tevreden klant. Dat is best wel gaaf dan hoor” glimlacht hij.. Onze altijd bescheiden en vriendelijke Tim. “Toch weer een knap staaltje Kan niet, bestaat niet! Zeker niet als je het samen doet!” 

Tim heeft altijd de team spirit voorop staan. Bedankt Tim voor hoe jij dit doet en het vakmanschap dat jij zo mooi laat zien!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven