Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

034 Smolenaers Constructie 3I8A5681 klein
Team-Smolenaers-2018
STEFAN SMOLENAERS - LOGISTIEK MEDEWERKER

Stefan zet alles op rolletjes en zit dan ook de meeste tijd op de heftruck of de vrachtwagen. Zijn trots ook hoor het wagenpark(je) van Smolenaers. Stefan telt, checkt en dubbelcheckt alles. Controleren wat binnen komt en ook alles wat de zaak verlaat. Je vertrouwd op je collega’s maar een paar extra ogen is altijd goed. Fijn voor ons maar ook zeker voor het vertrouwen van de klant.

'Ik ben lang niet overal bij betrokken maar ik ben hartstikke trots op wat allemaal uit ons bedrijf voort komt. Ik zat ooit bij de scouting aan de waterkant, toen er een schip voorbij kwam met delen uit onze werkplaats. Ja dan ben ik echt trots op mijn collega’s.’

Stefan begon ooit als draaier en frezer. Hij maakte lange dagen en op woensdag mocht hij van zijn vader bij Smolenaers klussen. Hij was dan manusje van alles. Van zagen tot knippen en wat handwerk. Tot we samen ontdekte dat het wel heel handig was als gewoon één iemand zich helemaal focust op de logistiek. Als echte aanpakker was dit wel wat voor Stefan.

‘Ik vind het echt fantastisch om te werken in het bedrijf van mijn vader (die inmiddels met pensioen is) en gelukkig wordt ik ook echt niet gezien als 'de zoon van’ die het allemaal komt aanwaaien. Ook ik moest van mijn vader altijd bewijzen dat ik hard kan en wil werken. Inmiddels heb ik steeds meer bewondering voor wat mijn vader in al die jaren heeft opgebouwd. Hij is een enorm harde werker en een echte doener. We hebben, zoals de meeste vader & zoons, echt wel eens een botsing. We zijn allebei super direct en tellen niet altijd tot tien. En toch gaat het heel goed samen’

'Mijn vriendin Maaike zorgt iedere maand voor iets lekkers voor alle collega’s en laatst hebben we iedereen in mooie nieuwe jassen gestoken. Dat verdienen die vakmensen gewoon. De sfeer is goed en we kunnen samen alle uitdagingen aan.'

Stefan is de onmisbare schakel in het bedrijf: super behulpzaam en beweegt en verbind op zijn heftruck alle afdelingen. Een praatje hier, een babbeltje daar. Zorgen dat de boel in het weekend weer spik en span is zodat iedereen op maandag kan vlammen. Stefan, fijn dat je erbij bent jongen!

Dankjewel 🙌🏼

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven