Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

WhatsApp Image 2023-07-25 at 07.08.16
WhatsApp Image 2023-07-25 at 07.08.17
ROY PARADIEK - LASSER

Soms heb je zo’n stille super power. Roy is er zo een. Een rustige persoonlijkheid, bescheiden, soms bijna onzichtbaar maar altijd knetterhard aan het werk.En graag ook! Hij is blij als je in de ochtend aankondigt dat deze dag volle bak gaat zijn. Hij zat als kleine jongen al niet graag met zijn neus in de boeken, maar wel met zijn neus in een werkplaats. Als hij met zijn handen mag werken dan is hij zielsgelukkig. Waar hij ook werkte overal heeft hij wat geleerd en al die kennis en ervaring weet hij nu fantastisch te bundelen. 

Hij heeft verschillende lassers in de familie en heeft het vak al meekijkend geleerd. ‘Goed kijken en dan nadoen! Dat is hoe ik het beste leer’, zegt Roy zelf. Ook bij zijn collega’s valt op dat hij enorm leergierig is. ‘Tja, als je niet vooruit gaat sta je stil...’, voegt hij in alle rust toe. ‘Ik hoef niet per se de beste te zijn maar ik wil wel op niveau presteren. Bij Smolenaers leer ik nu weer op een heel ander level te werken. Heel afwisselend werk en een hoge afwerkingsgraad. Veel zichtwerk. Ik kom uit de zware constructies. Het is nu voor mij een sport om krasvrij en super secuur te werken.’

Naast harde werker is Roy een familieman. Work hard, play hard. Roy is geen bankman maar zondag is echt rustdag, dan is het family time. Ik werk natuurlijk thuis ook nog aan opdrachten en ik vind het mooi om mijn kinderen mee te geven wat je allemaal kunt als je je best doet. Mijn zoontje vindt het allemaal reuze interessant. Ik geef hem dan mee dat als hij op school zijn best doet hij ook mooie dingen kan gaan maken. Maar zondag gaan we lekker de hort op met zijn allen. Leuke dingen doen, wandelen met de honden. Gewoon genieten. 

Bij Smolenaers zit ik echt goed op mijn plek. Ik kan meters maken, echt lekker doorwerken en meters maken. Ik kwam binnen als uitzendkracht en ben er nu echt fijn bezig als ZZP-er. Ik kan echt lekker mijn uren maken en toch flexibel zijn. Dat voelt voor mij echt als de vrijheid die ik nodig heb. Muziekje op en gaan! Zijn droom is ooit een eigen werkplaats... wij zien jou die droom wel werkelijkheid maken! Roy heeft die echte niet lullen maar poetsen kracht. Dat wordt enorm gewaardeerd. En dat hij altijd vrolijk is maakt hem super fijn om in te zetten. Wij zijn blij met Roy!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven