Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

Smolenaers SOCIALS Q4 Roger_1
ROGER SALMANS - LASSER

Als jonge jongen zat hij op het LTS in Weert. Hij was handig, had technisch inzicht... maar was niet zo’n schatje (zoals hij dat zelf zegt). Hij kwam terecht in de constructies bij Nefotaf, werkte daar al zij aan zij met Henk Vaes, Theo Janssen en ook Math kwam hij daar tegen. Het was een prima tijd en toch begon het te kriebelen.

Eigen baas leek hem wel wat en zo gezegd zo gedaan. Hij startte een koeriersbedrijf. In de hoogtijdagen reden er 12 bussen en had hij 28 man in dienst. “Dat was natuurlijk te gek, maar geloof me, het was ook ploeteren. " Vaak kon ik ’s nachts erbij rijden omdat een personeelslid ziek was of niet kwam opdagen.” Na jaren keihard werken en een mooi bedrijf opbouwen begon het weer te kriebelen... het was tijd voor meer rust en meer regelmaat. En gelukkig stopte hij vlak voor Corona om weer terug te keren in de metaal.

Niet alleen had hij zelf behoefte aan regelmaat, ook was inmiddels zijn grootste wens uitgekomen. Roger is opa geworden en heeft 3 jonge kleinkinderen. 'En dat is het allermooiste wat er is'. Deze zomer hebben ze met de hele familie mooie herinneringen gemaakt. In een heerlijk huis in Frankrijk met een lekker zwembad, goed eten en vooral samen! Ook zijn eigen stek heeft hij heel mooi voor elkaar. Genoeg plek voor zijn hobby: exotische vogels. En ook hier een lekker zwembad voor de kids. 'Mijn huis is hun huis, ze komen dan ook regelmatig eten. Weet je op een gegeven moment, ontdek je wat echt belangrijk is. En dat is dan toch echt je familie.'

En inmiddels heeft hij ook een fijne plek gevonden bij team Smolenaers, met zijn oude maten Henk, Math en op het oude plekje van Theo. Hij moest er even inkomen; hij had al zo’n 20 jaar geen lasapparaat meer vast gehad. Maar hij heeft er zin in en het komt allemaal weer heel snel terug. Hij wil graag nog wat puntjes op de i, en wij denken dat dat heel snel goed komt. “Bij Smolenaers heb ik nu steeds een andere klus; elke keer weer een uitdaging. Heel veel dingen die ik weer opnieuw aan leer en werk waar ik bij moet nadenken: ik hou ervan.” Zijn eerste project was meteen voor Paleis het Loo. Maar voor Roger maakt het niet uit of het voor een Paleis is of voor de buurman. 'Een klus is een klus en die pak je aan!' zegt Roger. Nou dat klinkt als een echte Smolenaers.

Een man naar ons hart! Roger past helemaal in het team. Fijn dat je terug bent Roger!

 

 

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven