Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

Smolenaers SOCIALS JAN 23 - RAIMON_1
RAIMON DOENSEN - ALLROUND PLAATWERKER

'Zo vader, zo zoon' is in het geval van Raimon en John op meerdere fronten meer dan waar. Deze appel is niet ver van de boom gevallen. Ook niet van de moederboom trouwens, zo zal straks blijken. In alle rust en lekker relaxt gaat hij zitten voor het gesprek. Laat maar gebeuren straalt hij uit. Nog maar net begonnen bij Smolenaers en nu al zo op zij gemak. Hij lijkt een kopie van zijn vader. Een rustige familieman met hart voor zijn werk.

Opgeleid als Timmerman heeft hij een getraind oog voor detail. Nauwkeurig is zijn middlename. Dat is dan ook zijn verantwoordelijkheid binnen Smolenaers geworden: de afwerking. Samenstellen, details checken en de puntjes op de i. De laatste schakel voor een goed eindresultaat. Hij komt niet uit de metaal, maar lijkt er wel voor gemaakt. Hij grapte wel eens vaker tegen zijn vader, “zoek je geen collega bij Smolenaers”. Maar nu was de vraag anders, hij meende het echt. John voelde dat meteen aan. Hij kent zijn zoon en wist “dit is een match”. Ik kan hem gerust voorstellen bij het team. Zo gezegd, zo gedaan, zo geregeld.

‘Dit is helemaal mijn ding’, zegt Raimon. ‘Ik werd meteen betrokken, heb mijn eigen plekje en ben toch deel van een team. Ik kan echt fijn mijn eigen ding doen. En leren van collega’s en ook gewaardeerd om mijn input. Je wordt niet op de vingers gekeken maar zorgt wel samen voor een goed eindresultaat. Zo werk ik het liefst.’ En met vaders in een team? ‘Helemaal prima! Doen we wel vaker, we doen zoveel samen. In Januari gaan we samen naar Ajax. Gewoon leuk mannen dagje, goed eten, voetbal kijken, dagje weg.’ Top, het leven is goed he Raimon? ‘Ja, zekers!’

Het hele gezin Doensen is lid van de schutterij. (Van slagwerk tot schuiftrompet) ‘Wij houden van die familie traditie. Ik kom uit een heel hecht gezin en een hele fijne jeugd gehad.’ En dat voel je aan alles. Deze jongen komt uit een warm nest. En zo’n zelfde warm nest bouwt hij nu met zijn vriendin. Huisje opknappen, samenwonen, en een reis naar Gran Canaria in de planning. De verdere toekomst? Ach we zien wel. Als mijn vriendin en familie gelukkig zijn en ikzelf ook blij dan is alles toch gewoon goed?!

‘Trouwens, ik werkte jaren met mijn moeder bij de Weerterbergen. En mijn broertje ook. Echt super leuk. Heel erg van genoten. Ik kan het maar moeilijk loslaten. Mijn moeder werkt er nog steeds, dus als ze me bellen, val ik met alle liefde in hoor. Maar wel buiten werktijden hier natuurlijk 😉’ Dus over appels en bomen gesproken… Uit dit warme nest komt in ieder geval een hele goeie kerel. Raimon, wij zijn blij met jou! Dankjewel je bent een fijne relaxte toevoeging aan het team. Op naar nog meer mooie jaren met de familie Doensen!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven