Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

001 Smolenaers Constructie 3I8A5610
PAUL WIJKSTRA - WERKVOORBEREIDER
 
 
Onze Paul staat niet graag in de spotlights. Liever staat hij een beetje aan de zijlijn. Bij vlagen onzichtbaar en ondertussen gewoon keihard aan de slag en mooie resultaten neerzetten. Deze van oorsprong Groningse jongen is een stille harde werker. Lekker puzzelen, uitpluizen, organiseren en re-organiseren en alles net wat soepeler laten lopen.
 
Natuurlijk babbelen we over de stap van Groningen naar Swalmen. Of die groot was? ‘Nou viel eigenlijk wel mee. Dezelfde relaxte mensen. Genieten van het leven. Doe maar normaal dan doe je gek genoeg mentaliteit.’ Paul geeft zelfs aan zich net zoveel Limburger als Groninger te voelen. Hij is dan ook echt helemaal op zijn plek in het Limburgse en mixt ook perfect met het team.
 
De betere zondagen zijn gevuld met motor tourtjes met vrienden. Een gezellige avond met hier en daar een goed glas whiskey of zelfs een bezoekje aan een whiskey beurs. Een stiekeme fijnproever dus. Maar net zo gelukkig maakt een dagje met zijn mooie gezin hem. Laatst gingen de drie kids met mama een nachtje weg. Hoezeer dat ook even rust geeft, had hij ze toch liever gewoon thuis. ‘Gewoon gezellig met zijn allen’.
 
Paul is een man van de praktijk, heeft als monteur veel werkplaats ervaring op zak en altijd creatief moeten denken. Toen hij bij Smolenaers de kans kreeg om zich het vak van werkvoorbereider helemaal eigen te maken kon hij zijn geluk niet op. Hij is daar dan ook vol voor gegaan. Paul is van het zich vastbijten in 1 groot project. Liever niet allemaal dingen door elkaar maar een flinke uitdaging echt helemaal tot in de puntjes regelen.
 
Een voorbeeld? Recent mocht hij zich hard maken voor een bijzonder gaaf kunst project in Denemarken, van een van onze fijne samenwerkingspartners; Kloosterboer. Een prachtig bedacht concept, met een relatief complexe tekening. Ja. Daar gaat hij graag voor. Als we dan vragen of het is gelukt, komt daar toch die dikke smile: Yes gelukt! Maar niet te lang stilstaan, hop en weer door 😉
 
Je bent hier nu bijna 3 jaar, hoe gaat het? ‘Ik zit echt op mijn plek. Leuk team, niet te groot. Zowel op kantoor als in de werkplaats heb ik fijne collega’s. De lijntjes zijn kort en dus kun je snel schakelen. De lat ligt soms hoog, maar dat mag, dat is fijn werken. Ik hou ervan om iets goed uit te denken en dan in de praktijk ook toepasbaar te maken.’
 
Paul, je bent goud waard ⭐️ Dankjewel voor je rust en je harde werk. We zien het wel hoor. En bij deze: dankjewel topper!
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven