Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

IMG_3438
IMG_8315 NADINE & Vader
NADINE LINDERS - LASSER IN OPLEIDING

Sinds september hebben wij een ontzettend leuke stagiaire in ons bedrijf. Nadine heeft ons vak met de paplepel ingegoten gekregen. En dat is te merken. Deze dame ademt sheetmetal en is ongelooflijk leergierig. Vergis je niet in haar bescheiden voorkomen, ze wil beter en beter en beter worden en daar gaat ze met volle overtuiging voor. Ze startte zij aan zij met Luuk. ‘Super leuk om haar aan de hand te nemen en te leren wat ik al die jaren inmiddels heb geleerd. Het maakt dat je zelf ook weer even alles overdenkt, waarom doe je eigenlijk wat je doet. Nadine komt er wel dat weet ik zeker’ zegt een tevreden en misschien wel beetje trotse Luuk. Op dit moment is Nadine in de kundige handen van ons lasteam: Tim, Tjeu, Alex en Theo. De fijne kneepjes van het vak leren.

‘Mijn vader Peter is mijn held kan ik wel zeggen’. Als jong meisje stond Nadine bij haar vader in de werkplaats en leerde ze haar eerste lasjes leggen. ‘Oefenen, oefenen, oefenen en zo kicken als het dan niet alleen lukt maar ook nog eens goed lukt.’ Nadine grijpt haar telefoon, ze heeft nog een filmpje. We zien een jong meisje dat onder het toeziend oog van haar vader ontzettend haar best doet om hem te evenaren. Haar vader is een echte vakman dus van wie kan ze het beter leren dan van hem.

Zou je ooit het bedrijf van je vader willen overnemen? ‘Poe het is wel heel hard werken hoor zo’n eigen bedrijf, al je tijd gaat erin zitten dat heb ik wel gezien. Maar ik ga eerst hier maar eens proberen om net zo goed te worden als mijn vader!’
Het was niet alleen heel erg nodig, een vrouwelijke touch in ons bedrijf, het is ook ontzettend gaaf. Het had nog even wat denkwerk in aarde, want wat betekent dat eigenlijk een dame in echt mannen bedrijf. Gelukkig dachten onze collega’s meteen mee. Er moest bijvoorbeeld een eigen kleedruimte komen. Logisch maar niet van tevoren bedacht. Best wel eens goed om daar over te moeten nadenken.

Nadine wat vinden wij het te gek dat je er bent! Het straalt van je af dat je echt wilt leren, meters wilt maken en uren wilt investeren in het perfectioneren van jouw vakvrouwschap! Doe dat, experimenteer, leer van je collega’s en maak ook je eigen fouten, dat doen wij ook en daar wordt je alleen maar beter van! We hopen een mooi steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van jouw talent en het vormgeven van jouw toekomst.

 

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven