Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

015 Smolenaers Constructie 3I8A5648
MATH HOUBEN - KANTER ZETTER
Deze stoere kerel is meer dan stoer alleen, hij heeft een groot hart. Deze man betrap je altijd weer op een grote of een grotere glimlach. Weet je wel zo eentje waar je zelf ook vrolijk van wordt als je hem ziet. Vroeger haalde hij bij zijn oma alle zilveren lepels en vorken uit de besteklade om ze daarna om te smelten en te verbuigen tot sieraden voor zijn zusjes. Blije zusjes, trotse broer. (Hoe het met oma was na het verdwijnen van haar zilver hebben we maar niet gevraagd.)
Onze Math houdt van precisie werkjes. Zo smelt hij glas, maakt glas in lood en hij graveerde laatst een spiegel met alle (!) onderdelen van zijn Suzuki Intruder. Nog een goede reden om te sleutelen trouwens. Spik en Span gaat hij met Intruder en kameraden de hort op, weekendjes genieten van het goede leven. En dat mag ook wel, want het goede leven kent ook een donkere zijde en daar weet Math, verdrietig genoeg, alles van. Met trots en een ingeslikte traan vertelt hij over zijn lieve vriendin die op de kunstacademie glas in lood maakte. Hij kocht voor haar een oven. Helaas moet hij haar nu al drie jaar missen. Toch hangt hij zelf de slingers op.
 
Math is een echte gezelligheidsman. “Klein maar fijn” wordt door collega’s steevast gezegd. Ook op zijn vaste stek, de kantbank, is hij de man van precisie. De kanter van de specials. Aanbekken is dan ook zijn specialiteit. “Doe mij maar die hele precieze klusjes, waarbij ik elke zetting heel precies moet uit- en nameten. Waar ik goed moet uitpluizen hoe een opdracht het beste uitgevoerd kan worden. Soms duurt het dan wat langer, maar dan hebben mijn collega’s op de las afdeling echt minder en makkelijker werk.” vertelt Math. Natuurlijk weer met die vrolijke en ook ietwat trotse glimlach op zijn gezicht.
 
Hij zit hier helemaal lekker op zijn plaats. “Hier bij Smolenaers nemen ze werk aan, waar anderen hun vingers niet aan branden. Ze komen altijd met de moeilijkste klussen aanzetten. En dan wordt er natuurlijk wel wat gemopperd, maar eerlijk is eerlijk, dat vinden we toch allemaal het leukste om te doen. We hebben dan ook echt een te gek team.”
 
Waar ben je trots op Math? “Eigenlijk op heel veel dingen” antwoord hij. “Ik heb trechters gemaakt van rond naar achtkant bijvoorbeeld. Dat is echt een klusje maar een kick als je dat dan helemaal uitgedacht en uitgewerkt hebt.” Math heeft een enorme materialen kennis, één keer brak een plaat op zijn kantbank, dat leverde een gevaarlijke situatie op. Ze kwamen er al snel achter dat de verkeerde plaat was geleverd en dat met Maths rekenwerk niks mis was. Hij is trots op al het werk dat ze maken als team Smolenaers. Maar gelijktijdig vertelt hij ook (met een glinstering in zijn ogen) dat hij trots is dat de dochter van wijlen zijn vriendin hem nog altijd als een vaderfiguur ziet. Wij snappen dat!
 
Deze fantastische man en met recht vak specialist.
Dankjewel Math, je bent een ongelooflijk fijne vent!
 
 
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven