Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

Mark Meeuwissen
MARK MEUWISSEN - WERKVOORBEREIDER
Onze Mark houdt van design. Met zijn stijlvolle en opvallende blauwe bril op zijn neus (een kunstwerkje - dat mag gezegd) vertelt hij dat hij liever niet van het pad afwijkt. Hij is kleurrijk, maar wel binnen de lijntjes. En dat is nou net zijn kracht vinden wij. Hij stelt zichzelf volledig in dienst van de ontwerpers en kunstenaars, en weet die ontwerpen met zijn kennis en stijlvolle blik te versterken.
 
Zijn allermooiste project was het eerste kunstwerk waar hij binnen Smolenaers in op mocht gaan. Het was het krachtige werk van kunstenares Renée van Oploo: Fundament. Het werk is onderdeel van een kunstroute in de omgeving van Vessem, dat zich het beste laat omschrijven als landkunst. Het achterliggende verhaal is bijzonder. De kunstenares heeft met verschillende gebruikers van een gebied gesproken en hardop nagedacht over hoe een landschap is gevormd en weer gevormd zal worden. In dit gebied, het 'Dal van de Kleine Beerze', laat men de rivier weer meanderen zoals ze dat vroeger deed. Het kunstwerk, wekt de suggestie van een landkaart die vaker gevouwen is, zoals ook de rivier steeds nieuwe lijnen maakt en krijgt.
 
Mark: “Het maakproces van dit kunstwerk was ingewikkeld, maar mooi! De kunstenares kwam binnen met een geschetst A4tje… heel wat gesprekken later begon de uitwerking van haar plan. Voordat we op de juiste manier een zeefdruk hadden ontwikkeld waren we heel wat stappen en pogingen verder. Het werk bestaat uit meerdere “zwevende” delen die elkaar niet raakten maar wel ogenschijnlijk in elkaar doorliepen. De lijnen van de zeefdruk en de verschillende schuintes en richtingen maakten het een uitdagende klus, voor de zetters en ook voor mij voor als engineer. Ik ben nogal secuur, soms wat te secuur wellicht. En daarom heb ik wat zweetdruppeltjes gelaten 🙂 Maar wat was dit een bijzonder project. Zowel om de technische uitdaging als om het verhaal achter het werk en de samenwerking met de kunstenares.”
 
Onze Mark: precies, secuur, toegewijd, inventief, charmant en vriendelijk voorkomen en zijn team players mentaliteit. Wat een fijne aanvulling op ons team! Dank Mark, voor jouw inzet en jouw vrolijke noot!
 
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven