Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

005 Smolenaers Constructie 3I8A5625
Team-Smolenaers-2018
JORDY VAN DUINEN - LASER OPERATOR
“Ik ben een plaatwerker. Ik snij alles uit een plaat. En dat doe ik altijd met precisie.” Jordy is een perfectionist. En op zijn plek in de productie lijn willen we natuurlijk ook niets anders. “Alles moet perfect. Dan hebben mijn collega’s ook minder werk in de volgende stap.”
Het maakt niet uit of Jordy een klein hoekje uitsnijdt of met een kunstwerk bezig is, overal gaat hij met de volle energie in. Bij Jordy is al het laserwerk in goede handen, dat zeggen wij met een gerust en trots hart. Trots is Jordy zelf trouwens niet zo snel. “Het is wel gaaf als je aan een kunstwerk werkt, maar ja trots, het is gewoon mijn vak. Niets meer, niets minder.” Hoewel Jordy wel heel trots vertelt dat in zijn thuisdorp 2 kunstwerken zijn geplaatst van de hand van beeldend kunstenaar Désirée Tonnaer en vervaardigd in de werkplaats van Smolenaers. Ze zijn gesneden uit Corten staal. Als hij de deur uitloopt met de hond, loopt hij er vrijwel tegenaan. Dat doet toch iets met hem. ‘In het begin waren de inwoners van het dorp niet meteen gecharmeerd van het werk. Het is een mooi, oud karakteristiek dorp en Corten staal is in het begin natuurlijk nogal glanzend.’ Jordy had er alle vertrouwen in dat de inwoners het kunstwerk zouden gaan waarderen als het weer haar werk had gedaan en het mooie van Corten naar boven zou komen. En dat is natuurlijk ook gebeurd; men is trots op de prachtige poorten van Stevensweert. De Maaspoort en de Veldpoort, de toegangspoorten tot de stad die de Spanjaarden in 1633 bouwden. Het project is een initiatief van vereniging Amici Insulae en zeker een bezoekje waard.
Bedankt Jordy voor jouw geweldige inzet en dit mooie verhaal.
Trots op deze vakman!
 
 
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven