Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

Jacky
JACKY MEGENS - ZETTER
 
Hij kwam voor de liefde naar Limburg maar groeide op als een echte Brabander. De gastvrijheid en het goede eten en drinken maken dat hij zich al snel thuis voelde. ‘In Brabant wordt wat meer gefeest denk ik, maar ik maak er met mijn vrouw ook wel een feestje van hoor! We hebben het goed samen’ verteld de vrolijke Jacky.
Deze levensgenieter is onze nieuwe collega en die hadden we nog niet voorgesteld bedachten we ineens. Hij past zo goed in het team en heeft zo snel zijn weg gevonden dat je zou denken dat hij al jarenlang bij ons werkt. ‘Eigenlijk voelde het een beetje als thuiskomen’ zegt Jacky, die in zijn vorige functie niet heel lekker op zijn plek zat. ‘Hier gaat het zoals het hoort te gaan. Iets extra’s voor elkaar willen doen, samen leren, fouten niet afstraffen maar oplossen, elkaar positief bevestigen. Ik kom weer vrolijk thuis en daar is zoveel mee gezegd!’
 
Jacky is bij ons binnen gekomen in de functie van zetter. Net als het team dat al op kanten/zetten zit is Jacky enorm ervaren. Een echte vakman. Hij heeft verstand van zaken, kent de materialen goed, is een team player en is eerlijk en rechtuit. En dat hadden we nodig, een die er meteen in blend en op niveau meedoet. Een echte vakidioot en zo zien wij het graag 😉 ‘Ik heb echt zin om hier flink gas te geven. Lekker veel producties maken maar geen eentonig massa werk. Dat vind ik het leukste aan Smolenaers: de diversiteit van de werkzaamheden en de uitdagende projecten.’ Hij vind het te gek om mee te denken in de beste workflow en een goede doorstroming. Net als de andere Smolenaers mannen, één die meedenkt met anderen. We konden het niet beter treffen.
 
Jacky’s levensmotto: go with the flow. Kom maar op met wat de dag brengt. Zo rolde hij ook ooit het vak in. Zonder ervaring met zetwerk destijds maar wel goed bekend met metaal en al haar eigenschappen. Bij Kuhn (van de landbouwmachines) leerde hij het vak. Net als zijn biertjes heeft hij het werk graag speciaal. Net ff anders, met net wat meer smaak. Regelmatig gaat hij met zijn vrouw naar Valkenburg waar ze wel 2500 soorten bier hebben. Nieuwsgierig als hij is, proeft hij altijd iets nieuws (houdt van experiment) maar valt wel graag terug op zijn favorieten (lees specialiteit). Hij houdt van het leven en hij houdt van zijn vak. De slingers moet je zelf ophangen en dat doet hij zowel thuis als op het werk.
 
Jacky, man wat fijn dat je er bent! Jij past zo goed in ons team! Kan niet bestaat niet zit er ook al goed in. Dankjewel voor jouw inzet, jouw vakmanschap en jouw team spirit! Welkom, super welkom!
 
 
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven