Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

INDY PHOTO-2023-09-04-22-10-49
INDY STEUTEN - ALLROUND PLAATWERKER

We staan er zelf ook van te kijken maar we hebben alweer een hele leuke nieuwe collega 🤗 En het is een bijzondere vondst kunnen we wel zeggen 😉, want Indy wil de nieuwe Henk Vaes worden. Even voor de duidelijkheid Henk Vaes in opleiding dan he, want onze Henk houden we nog heel graag en heel lang hier!

6 jaar geleden liep Indy hier ook al eens rond voor een stage, om werkervaring op te doen. En nu is hij terug. Full time! En daar is hij blij mee, want hiervoor deed hij veel seriematig werk en nu is het elke dag ontdekken welke uitdaging er klaar ligt. 💪🏼 En dat zelf uitvogelen vind hij te gek! Gelukkig heeft hij te gekke collega’s zoals Raimon en Henk die hem maar wat graag overal bij helpen en hem alles leren.

Over een tijdje zullen we nog eens rustig met Indy aan tafel gaan en op de man af vragen hoe het is bevallen die eerste periode bij Smolenaers. Wij hebben het gevoel dat het wel goed zit. Hij past goed in het team, leuke vent, goed karakter en een mooi motto: ‘Ik wil iemand zijn die alles wel kan, die iedereen kan vervangen. Niet de alllerbeste in alles, maar wel de troubleshooter die je overal neer kan zetten. Lijkt me tof!’ Klinkt veelbelovend nietwaar! Fijn dat je er bent jongen! Je bent super welkom en we hebben zin om jou te zien groeien naar de nieuwe Henk, Henk Double-O-Vaes.

 
We gaan Indy nog een keer heel goed voorstellen! 
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven