Tjeu maakt zijn dromen waar

Dromen, we hebben ze allemaal. Groot, klein, meeslepend, in stilte en out loud! Niet iedereen maakt ze waar. Onze Tjeu, fantastische lasser & wereldreiziger, vertrekt vandaag naar de Fillipijnen. Waar een klein boerderijtje, een vissersboot en vrienden van een vorige reis hem zullen verwelkomen. Echte vrijheid voelen… het leven verkennen. Geen idee waar de reis hem verder gaat brengen, en dat is voor Tjeu juist het mooie van zijn avontuur!

We gaan Tjeu, zijn vakmanschap en zijn ontzettend fijne ingetogen persoonlijkheid enorm missen. Maar we staan pal achter zijn dromen en zijn keuze om die waar te maken. Lieve Tjeu je hebt lef. Stiekem, diep in ons hart, benijden wij jouw liefde voor dit nieuwe leven wel een beetje. Gewoon spullen pakken en gaan. We gunnen het je zo! Maak er een ongelooflijke reis van jongen. De reis van je leven.

Je weet de deur staat hier altijd voor je open… maar we hopen dat je dromen je nog lang bezig houden. En dat je ons af en toe met foto’s en goeie verhalen herinnerd aan onze dromen en de liefde voor het leven. Klein, groot of meeslepend. Pas goed op jezelf Tjeu en Viva la Vida! Mooie reis Tjeu!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven