Nieuwe vacature Salesmanager

Update: we hebben een ontzettend leuke en getalenteerde collega gevonden en ook nog met een flinke dosis ervaring. In September mogen we Jos Keulen verwelkomen. We hebben er zin in!

Belangrijk; wij hebben een super leuke vacature Salesmanager!

We zijn trots op ons mooie, diverse en trouwe klantenbestand. En om daar nog meer ruimte voor te maken starten wij de zoektocht naar een nieuwe collega die voor ons de sales met passie gaat oppakken. We zoeken iemand met die echte ’kan niet, bestaat niet’ mindset. Een aanpakker, iemand die zin heeft om onze klanten beter te leren kennen en echt op niveau met ze mee te denken en te schakelen.Daarnaast heeft hij of zij, de drive om met ons nieuwe markten te verkennen. Deze nieuwe Salesmanager is echt goed technisch onderlegd en heeft een creatief brein. Hij of zij is initiatiefrijk en ondernemend en heeft zin om al onze collega’s goed te leren kennen en met al die kennis en kunde in zijn achterhoofd echte oplossingen aan te bieden. En natuurlijke bijbehorende offertes op te stellen.

Niet onbelangrijk… als Salesmanager krijg je de ruimte die je nodig hebt om te werken. Om creatief te zijn, om te experimenteren en om het team mee te nemen naar een nieuw level van opereren. Wij hebben enorm veel zin om deze power aan ons team toe te voegen. Ben of ken jij onze nieuwe collega? Stuur hem of haar dan vooral naar ons door!

Meer informatie vind je hier op onze website, kies in het menu voor over-ons en dan vacatures.

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven