Bèr Smolenaers met pensioen

Vierenveertig jaar geleden startte Bèr Smolenaers: Smolenaers Constructie en Plaatwerk B.V. Per 1 Augustus 2022 is deze Living Legend met pensioen. Zo mogen we hem vast niet noemen. Want voor Bèr staat gek genoeg naast ‘Kan niet, bestaat niet’ ook het levensmotto ‘Doe maar normaal want dan doe je gek genoeg’. Althans dat hebben wij ervan gemaakt. Deze ondernemer pur sang die geen kans onverzilvert laat is juist altijd zo lekker gewoon gebleven.
 
Bèr mag terugkijken op een bijzonder mooie carrière. Vierenveertig jaar ondernemerschap heeft een fantastisch spoor aan (kunst)werken achtergelaten. In Nederland maar ook buiten de landsgrenzen. Een rondje langs het team maakt meteen duidelijk: Bèr is niet de man die komt voor een alledaags praatje maar hij gaat AAN als er een technische uitdaging op tafel ligt. Dan gaat hij meedenken, schetsen, grove lijnen uitdenken, moeilijkheden van tafel vegen en beren terug het bos insturen. Alles kan. En dus maakt Bèr (met zijn team) alles, als het nodig is of gewoon uitdagend. Hij zegt JA als de rest nog in de twijfelzone zit. En dan maakt het hele team de switch. Het is een JA dus het wordt een JA. En dat bewonderen ze aan de man die, met de juiste mensen om zich heen, een sterk bedrijf heeft neergezet.
 
Waar Bèr ooit begon met de volledige realisatie van stallen is hij uitgegroeid tot de grote liefhebber van kunst, architectuur en techniek. Hij kan lezen en schrijven met de bedenkers van al die mooie werken. Omdat hij groots en meeslepend denkt en dan Down to Earth met het team uitvoert. De perfecte match. Martijn (werkvoorbereider) over Bèr: ‘Het eerste dat ik over hem hoorde was dat Bèr je dingen verkocht waarvan jezelf niet eens wist dat je ze nodig had, maar waar je achteraf wel heel blij mee was.’ Dat hij dat hoorde al voor hij er werkte, maakte hem wel nieuwsgierig.
 
Juist omdat hij geen nee verkoopt kan hij met een gerust hart zeggen: ik heb het allemaal gedaan. Spijt hoeft hij niet te hebben. Want er is geen uitdaging uit de weg gegaan. Nu draagt Bèr het stokje over. Leon, Harm en Peter vormen het nieuwe management, zoon Stefan is eigenaar. En het team is en blijft het team. Chapeau Bèr, we zijn trots op wat jij hebt opgebouwd. En we wensen jou een ongelooflijk mooie toekomst! We hopen dat je nu groots en meeslepend gaat genieten. Van familie en vrienden en al het mooie dat het leven te bieden heeft. We gaan je missen, en we gaan er ook iets moois van maken, verder op het fundament dat jij met ons hebt gelegd. Merci 🙌🏼
 
❤️💪🏼❤️
 
www.smolenaers.nl
0495 – 460 400
#𝒌𝒂𝒏𝒏𝒊𝒆𝒕𝒃𝒆𝒔𝒕𝒂𝒂𝒕𝒏𝒊𝒆𝒕
 
#Smolenaers #trots #trotsoponsteam #metaalentechniek #metaalentechnieklimburg #limburgsvakwerk #vakmanschap #vakwerk #plaatwerk #Limburg #sheetmetal #pensioen #LivingLegend #vierhetleven #dank #dankbaar
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar boven