Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

024 Smolenaers Constructie 3I8A5664
Ocean-clean-up Smolenaers
TJEU HANSEN - LASSER
Tjeu is onze jongste en zeer veelbelovende lasser. Hij heeft talent en altijd zin om de handen uit de mouwen te steken. “Ik vind het mooiste aan mijn vak dat ik elke dag met een andere staalsoort mag werken. Elke soort heeft weer andere eigenschappen, daar leer ik zoveel van.” Tjeu is nu bijna een jaar bij ons en heeft al aan veel verschillende projecten een bijdrage geleverd. Meest recent is zijn laswerk voor The Interceptor van The Ocean Cleanup. Het mooie aan Tjeu is ook dat hij graag wil leren, hij observeert en kijkt het vak af van onze andere ervaren lassers. En dat is wat je een vakman maakt: de continue ‘drive’ om nieuwe dingen te leren en je werk te perfectioneren.
 
“Ik heb mogen werken aan een RVS opslagtank voor een vrachtwagen. Dat was zo’n indrukwekkende grote constructie. Ik vond dat serieus gaaf om aan te werken! En trouwens voor zover wij weten, de eerste in roestvrijstaal. Deze tanks staan onder vacuüm om mest op te trekken, dus je kunt je voorstellen dat dit heel nauw kwam.” aldus een trotse Tjeu. Met dank aan opdrachtgever Van De Pol Voertuigtechniek BV (VDP & SILCA BV.) voor de mooie opdracht en de fijne samenwerking. MCB Nederland B.V. leverde het RVS.
 
Ga zo door Tjeu, jij bent een echte topper. Wij zijn blij met jou!
Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar top