Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

Joey Snel - Allround Plaatwerker
Team-Smolenaers-2018
JOEY SNEL - ALLROUND PLAATWERKER

En daar zijn we, knetter trots op. Met de huidige arbeidsmarkt waarin het moeilijk is top personeel te krijgen, haalden wij een serieus goede vakman aan boord. We noemen Joey een allround plaatwerker maar in een gesprekje met hem kom je er snel achter dat achter deze rustig ogende, maar vlot babbelende jongen, een ambitieuze specialist schuilt. Hij grijpt iedere kans om nieuwe dingen te leren met 2 handen aan. En dat bewijst maar weer dat ook een echte vakman altijd verder leert.

Zijn carrière brengt zoveel veelzijdigheid met zich mee dat wij een gouden match zagen met ons team. Joey werkte in de klein metaal maar werkte daar niet met plaatmateriaal dikker dan 4mm. Zijn specialisme op het fijne werk is zeer welkom en zijn enthousiasme om ook de grotere projecten uit te gaan evenzeer. Hij kent alle uitdagingen van de kantbank, werkte met de pons laser combinatie. Heeft ervaring met watersnijden. Hield zich bij diverse opdrachtgevers bezig met kwaliteitsmanagement en supervisie met collega’s.

Misschien wel even zo belangrijk, Joey is een ongelooflijk fijne vent. Joey: “Lachen op de werkvloer is zo ontzettend belangrijk. Lastige momenten, anders oplossen. Met een grap of met een knipoog. Dat doet een team goed, daar leert iedereen van. En ik voel me goed bij een relaxt en goed op elkaar ingespeeld team. Het lijkt erop dat ik dit bij Smolenaers heb gevonden.”

Joey is precies, geordend en zeer punctueel, zonder flexibiliteit en zijn sociale hart uit het oog te verliezen. Zoals eerder gezegd: deze man is ambitieus en wil zich ontzettend graag en voortdurend ontwikkelen. Daar worden wij zelf ook weer super enthousiast van. Wij zien dan ook een hele mooie samenwerking voor ons met deze vakman. We vragen: waarom koos je voor een carrière in de metaal? “Als klein jongetje trok dit vak mij al meteen aan. Het is de manier van denken, het type mensen… het zit gewoon in mijn bloed." Wij zijn blij met jou Joey als je dat niet al door had met deze introductie 🤗 We gaan er een te gekke tijd van maken!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar top