Trots op ons team

Wij praten met trots over Team Smolenaers. Maar wie zijn dat nou eigenlijk die vakmensen van Smolenaers? Graag stellen wij jullie voor aan onze toppers. Maak kennis met ons team! 

003 Smolenaers Constructie 3I8A5621
Nagels-Smolenaers
ARTUR LEWANDOWSKI - KANTER ZETTER

Artur is nu 1 jaar in dienst en we zijn blij met deze hard werkende en vrolijke collega. Hij is vaak wel in voor een geintje en zijn glas is altijd halfvol. Ook dat is weer een fijne eigenschap van deze top collega. Onze Artur heeft zijn roots in het mooie Polen maar kan ook in geuren en kleuren vertellen over de charme van Nederland. Hij zou mensen uit zijn thuisland het mooie van Nederland wel willen laten zien. Het Nederland dat zo veel mooier is dan alleen maar Amsterdam en velden met tulpen. Al die kleine dorpjes, de uitgestrekte weilanden. Hij trekt er graag op uit met zijn vrouw. De wereld bereizen is ook een van zijn dromen, maar hij geniet daar lekker van, vanuit zijn fijne thuisbasis in Helmond met zijn kleurrijke buurt. Ook over zijn buurtjes kan hij eindeloos vertellen. Hij is sowieso wel van een praatje.

Artur is Kanter/Zetter. Hij deed al eerder ervaring op de in de metaal bewerking maar bij Smolenaers heeft hij voor zijn gevoel het vak wel echt mogen leren. Hij kijkt graag de kennis en kunde van zijn collega’s af. “Collega Manuel, is een echte vakman. Die kent alle materialen, eigenschappen en heeft altijd goede ideeën. Daar leer ik ontzettend veel van. Sowieso is iedere dag anders. Wij hebben nooit een week lang hetzelfde product. Elke dag een ander materiaal, met andere diktes en andere uitdagingen qua zettingen. Op school leer je voor dit werk de basis. Maar in de praktijk ontwikkel je dan echt een goed technisch inzicht om dat mooie product op de juiste wijze te vervaardigen.”

Artur geniet ervan een eigen vaste werkplek te hebben, die hij zo kan inrichten dat hij het fijnste en slimste vooruit kan. Met collega’s Manuel en Math, waar hij de fijne kneepjes van het vak leert, heeft hij alle kansen om een echte uitblinker te worden. Je bent bij Smolenaers nooit uitgeleerd. Het leukste vind Artur het precisiewerk, waarbij je heel exact moet uitmeten, goed moet uitdenken wat de juiste stappen zijn en de materiaal eigenschappen door en door moet kennen. Zo is Artur recent volledig opgegaan in het leren aanbekken: zetwerk in stapjes. Dat heeft hij inmiddels heel mooi in zijn portfolio.

Dankjewel Artur voor je leergierigheid en je geweldige inzet!

Ons adres
Pannenweg 266
6031 RK Nederweert
Telefoon
0495 - 460 400
E-mail adressen
info@smolenaers.nl

Inkoop / bestellingen: order@smolenaers.nl
Verkoop / offertes: offerte@smolenaers.nl
Administratie: l.vink@smolenaers.nl
Vacatures: vacatures@smolenaers.nl 

Scroll naar top